SA NESTALIM DJEČACIMA IZ APATINA BIO I TREĆI DRUGAR! “On se vratio kući, nije htio da pokvasi noge”, sumnja se na jedno!

SA NESTALIM DJEČACIMA IZ APATINA BIO I TREĆI DRUGAR! “On se vratio kući, nije htio da pokvasi noge”, sumnja se na jedno!

Sa dječacima koji su upali u Dunav je bio i treći dječak, ali se on vratio kući.

Kod obale Dunava u Apatinu nastavljena je potraga za dvojicom maloljetnih dječaka koji su nestala juče u poslijepodnevnim časovima, a prema posljednjim informacijama ronioci su pretražili okolinu mjesta nestanka i nastaviće nizvodno sonarima, pa će zaranjati tamo gdje sonarom nešto primijete.

Na licu mjesta je veliki broj građana, policije i doktor. Kako se saznaje, nestali dječaci su u rodbinskom odnosu, majka jednog i otac drugog su brat i sestra. Prema posljednjim informacijama, sa njima je bio i treći dječak, koji se vratio kući. On nije htio da ostane i da sa njima rashladi noge u vodi. Pretpostavlja se da se jedan okliznuo, a drugi je pokušao da mu pomogne.

Građani potreseni

Građani su u šoku i kažu da su u pitanju zlatni dječaci. Jedna mještanka za Kurir je ispričala da misli da su htjeli da pokvase noge, te da su potom obojica upali u vodu, s obzirom da su pored njihovih bicikli pronađene i patike.

“Najvjerovatnije su sišli malo da pokvase noge, jer su skinuli patikice. Vjerovatno su upali u vodu obojica, strašno je ovo, mnogo je potresno”, rekla je potresena meštanka.

(MONDO/Kurir)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x