EVO KAKO SAD IZGLEDA SIN DRAGANE MIRKOVIĆ: Djevojke udahnite duboko i SPREMITE SE NA PRIZOR

EVO KAKO SAD IZGLEDA SIN DRAGANE MIRKOVIĆ: Djevojke udahnite duboko i SPREMITE SE NA PRIZOR

Marko Bjelić je posto prezgodan dasa, ali nije izbjegava javni život i nikada nije bio dio skandala.

Iako se doskora nije eksponirao u javnosti te je bio prava misterija za pripadnike sedme sile, Marko je polako pustio da zavirimo u njegovu privatnost i sve češćim objavama na “Instagram” nalogu stavio do znanja da mu popularnost prija.

Sin Dragane Mirković izrastao je u mladića za primjer. Ono što javnost zna o njemu jeste da voli muziku, da je vatreni fan Formule 1 i da ima izuzetno visoko obrazovanje. Piše se da i Marko komponuje muziku, te da često prati svoju majku po nastupima.

Podsetimo, lijep, mlad i bogat, Marko Bijelić preko noći je postao zvijezda društvenih mreža, ali i predmet interesovanja brojnih djevojaka.

Dragana Mirković je jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pjevačicama njen Marko izuzetno dopao.

‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A djevojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba.

Ističe da nema posebne kriterijume za snajku, već joj je bitno da njen sin bude srećan.

‒ To je preuranjeno pitanje jer je on tek u februaru napunio 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete.

Nerijetko dijeli na Instagramu fotografije iz teretane, te je evidentno da želi da dovede telo do savršenstva, kao i da iskleše svaki mišić, kako bi bio što zgodniji. Na najnovijoj slici od juče u prvom planu bili su njegovi bicepsi, a on je stegao ruku kako bi se što bolje vidjeli.

325617-sindraganemirkovic-ff

I jedna korisnica “Tvitera” nije mogla da odoli Marku, te je postavila njegovu sliku sa plaže uz pitanje: “Muškarci, je l’ toliko teško?”.

fxy2iq6x0aiagks

Uslijedili su brojni komentari na račun Markovog izgleda, ali i konstatacije da je “lako izgledati tako kad ti mama Dragana Mirković”, ali i opaske da “nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to”.

Veza sa ćerkom Zdravka Čolića

Mjesecima se šuškalo da je sin Dragane Mirković bio u vezi sa kćerkom Zdravka Čolića, jer su obožavaoci koji prate Unu Čolić i Marka Bijelića bili uvidjeli da su se njih dvoje kretali u istim krugovima i da su se često nalazili na potpuno istim mjestima.

Posebno su pokrenule glasile slike iz jednom luksuznog prestoničkog restorana, gdje su zajedno večerali. Nasljednici muzičkih zvijezda uživali su u društvu jedno drugog uz specijalitete japanske kuhinje-

(Stil)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x