ALJKAVI SU DO BOLA I NIJE IH BRIGA: Ovo su 3 najneurednija horoskopska znaka – ŽIVE KAO U KOKOŠINJCU

ALJKAVI SU DO BOLA I NIJE IH BRIGA: Ovo su 3 najneurednija horoskopska znaka – ŽIVE KAO U KOKOŠINJCU

Verovali ili ne, izvor vašeg aljkavog ponašanja mogao bi biti zapisan u zvijezdama. Čitajte dalje da biste otkrili tri najneurednija horoskopska znaka.

Škorpija

Škorpije savršeno boli briga da pospremaju kuću. Jedini izuzetak koji prave je kada im dolaze neki VIP gosti, pa se tada potrude da im kuća bude uredna.

Mada, ni tada se ne trude previše, jer ih prosto ne zanima šta će drugi reći o tome kako im kuća izgleda. Potpuno su u fazonu: ‘Ako dolaziš i zagledaš mi po ćoškovima, nemoj ni da mi dolaziš’.

Realno, Škorpije uopšte ne zanima čišćenje kuće, radije će bindžovati serije, igrati igrice, zezati se sa društvom ili gledati TV.

Lav

Za Lava, čišćenje kuće je uzaludan posao.

Neoprano posuđe u sudoperi nije razlog za brigu. Oni će sigurno sve to srediti u nekom momentu, a do tada ravnodušno gledaju na nered. Lavovima je uvijek na prvom mestu njihov lični izgled, a zatim sve ostalo.

Ako Lav žuri na posao, onda mu prioritet neće biti namještanje kreveta ili raspremanje kuće. Lav će radije angažovati nekoga ko će mu pomoći u kućnim poslovima, dok se fokusira na zaradu novca.

Jarac

Jarčevi se ne mogu nazvati aljkavim ljudima, pogotovo ne muški pripadnici ovog znaka. Ali, oni jednostavno ne vole kućne poslove.

Oni će radije satima da gledaju u telefon ili u televizor i prstom neće mrdnuti kako bi nešto očistili po kući.

Jarčevi su ti koji najčešće svojoj djeci delegiraju posao oko čišćenja kuće. Jarčevi će vjerovatno u jednom trenutku očistiti kuću, ali to mora da bude neka krajnja vanredna situacija koja će Jarca da natjera da se time bavi sam

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x