SKANDAL U EMISIJI “NAROD PITA” – Sjevaju varnice i prozivke: Dušica nije mogla da šuti, zagrmila!

SKANDAL U EMISIJI “NAROD PITA” – Sjevaju varnice i prozivke: Dušica nije mogla da šuti, zagrmila!

Sinoć u toku emisije “Narod pita”, voditeljica Dušica Jakovljević ugostila je u studiju Anu Ćurčić, a u emisiju se u jednom trenutku uključila Mira iz Kraljeva.

– Slušam ove gluposti od Gnjece, nanjave Zvezdanove bivše. Sve mi smeta, njen ulozak, ušla je kao velika gospođa, a pala je nulu kada je Anđelu pitala ono, a ona ima kćerku koju neko može da snimi. Ona je lažov od kako je ušla u Zadrugu. Trčala si za Zvezdanom kao pas, šta se ti miješaš u odnos Anđele i Zvezdana. Nek razmisli u glavi šta je pričala – rekla je Mira.

– A kako ste vi reagovali na Anđelino ponašanje ? – upitala je Dušica.

– To svi rade, ali nisam vidjela kako miriše te gasove. Anđeli se desila promjena, ali nju Zvezdan nije volio. Da je on nju volio, on bi nju zaštitio, ali nije. Meni nije jasno što je Gnjeca da mjeri temperaturu Zvezdau – dodala je gledateljka.

– Trebalo je da je pitam kako miriše – dodala je Ana.

– Je l’ on tebi rekao da je voli? Jeste. Anđela se ponašala kako se ponašala, ali ne odobravam to što je radila. – rekla je Mira.

– Anđela nije znala da je Ana ostavila Zvezdana. Kako je može da bude vaš favorit neko ko flertuje, uđe u vezu, a neko je ko je osuđivao djevojke u prethodne sezone koje su plakale zbog nje, a ona priča da on nije u braku na papiru? – upitala je Dušica.

– Ona je dijete, i Milica isto. Ko to ne radi? Očigledno niste bili na pravom mjestu u pravo vrijeme.- rekla je gledateljica.

– Ja sam mnogo sretna što se djevojčice koje znam ne ponašaju tako, a vaspitala sam svoje dijete na pravi način – rekla je Dušica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x