NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će imati pare do 8. jula

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će imati pare do 8. jula

Merkur i Sunce su u Raku, a mi igramo još jedan zvjezdani rulet. Astrolozi su saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finanasijskom planu nego ostali.

Zbog uticaja Sunca i Merkura u Raku najvažnije su nam porodične vrednosti ali i ulaganja oko stana. Više nego ikada se bavimo stambenim pitanjem ali i unapređenjem porodičnih odnosa.

Iako je Jupiter u Biku, koji pogoduje finansijskim ulaganjima, ne treba se zalijetati.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 8. jula, među njima su znakovi kao što su: Blizanci, Lavovi, Ovnovi i Strijelčevi.

BLIZANCI
Ulazak Merkura u Raka uz Sunce koje se tu već nalazi sledi vam velika zarada. Imaćete novčani dobitak iz dva izvora finansiranja. Jedan će biti manji, a drugi će biti zarada koja je stalna. Zbog toga ne treba da brinete o finansijama. Pare će se bukvalno lepiti za vas.

LAV
Merkur u Raku donosi vam zaradu na osnovu dodatnog posla koji će vam se itekako isplatiti. Mnogo toga se odigrava tajno u vašem životu u ovom periodu, ali vam novac neće faliti. Novac će u ovom periodu dolaziti iz tajnih organizacija.

OVAN
Jupiter i Uran u Biku ukazuju da je vreme za rizik. Zbog toga imate potrebu da uložite novac i biznis koji vjerovatno djeluje rizično ali može da vam se isplati. Iskoristite period do 23. jula da zaradite novac, jer kada Venera krene unazad u tom inetvalu sve isplate će kasniti.

STRIJELAC
Pluton se vratio u vaše drugo polje, pa imate šansu da zaradite veliki novac. Dobićete poslovnu mogućnost koja može da vam osigura stabilnu zaradu. Posredstvom Bika možete dodatno da zaradite.

(Informer.rs)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x