“DOBRO JE AKO SE OBRATILA LJEKARIMA” Ovo je istina o ranama na licu Ane Nikolić: Nije od nedozvoljenih supstanci a razlog je OVO!

“DOBRO JE AKO SE OBRATILA LJEKARIMA” Ovo je istina o ranama na licu Ane Nikolić: Nije od nedozvoljenih supstanci a razlog je OVO!

Ana Nikolić, nakon optužbi da uzima nedozvoljene supstance, te da joj je zbog toga lice u “živima ranama” napisala je da takve izjave neće ni komentarisati jer to nema veze sa istinom.

Prema riječima izvora Blica, Ani se možda može mnogo toga zamjeriti u životu ali da su ožiljci i rane od nedozvoljenih supstanci, teško.

– Površno je misliti da nedozvoljene supstance mogu tako nešto napraviti na nečijem licu. Ovo je posljedica lošeg laserskog tretmana i nažalost mnoge žene dožive sličnu sudbinu u želji da izgledaju ljepše i mlađe. Mnoge se podvrgnu i spaljivanju prvog sloja kože pa ih i to dovede do ovakvih kratera. U svakom slučaju, Ana je očigledno povjerila lice nekom nestručnom i sebi nanijela ozbiljne posljedice takvom odlukom, kaže naš izvor i dodaje:

– Ovo se ne može riješiti novim tretmanima, za ovo je potrebno liječenje ozbiljnog doktora dermatologa jer ovakve ozljede mogu lako da se inficiraju i da joj ugroze zdravlje. Dobro je ako se obratila ljekarima, kao što piše jer će oni jedini znati šta činiti. Tu mora da bude dugoročno liječenje. Ne može ovo da se sanira za par mjeseci, mora se voditi računa i da ne ostanu ožiljci. Sa druge strane stres i neuredan način života mogu pogoršati stanje kod ovakvih slučajeva.

Podsjetimo, čitav dan traje agonija od kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vide krateri na Aninom licu. Ubrzo se u čitavu priču umiještao menadžer Nikolićeve, Saša Mirković koji tvrdi da Ana uzima nedozvoljena supstance i da ju je izdražavao šest mjeseci.

Blic

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x