LAZAR ČOLIĆ ZOLA POSTAJE TATA: Stižu rode kod bivših zadrugara – proširenje porodice odmah iza ćoška, MILJANA ĆE DA POLUDI

LAZAR ČOLIĆ ZOLA POSTAJE TATA: Stižu rode kod bivših zadrugara – proširenje porodice odmah iza ćoška, MILJANA ĆE DA POLUDI

Voditeljka Ivana Šopić je u sinoćnoj emisiji “Narod pita” ugostila Miljana Vračevića i Slađu Lazić, a gledaoci po starom dobrom običaju nisu štedili nikoga te je odmah za zadrugarku je došlo pitanje, kako to da joj je Miljana Kulić drugarica, a uplovila je u vezu sa Lazarom Čolićem Zolom.

– Naravno da smo imale dobar taj zadrugarski odnos, kao što sam bila dobra sa Bebicom, a tad je raskinula s njim. Ja nisam ništa uzela što je njeno, nisu bili zajedno, desilo se spontano da se zaljubim u dečka koji nije zauzet. Bićemo i mi dugo dugo zajedno i planiramo bebu – rekla je Slađa.

Slađa Lazić

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kako komentarišete to što oni već planiraju da formiraju porodicu – pitala je voditeljka.

– Mislim da neće biti. On i dalje voli Miljanu. Miljana ga traži – rekla je gledateljka.

– Ja sam dotJerana, večeras ovako izgledam, a pored njega sam u njegovoj majici, niti sam nafurana i ufurana kako vi to sada govorite. Naravno da se pričalo i u “Zadruzi” kako se ne volimo – rekla je Slađa.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x