ONI SU SRODNE DUŠE: Kada se spoje OVA DVA horoskopska znaka rađa se ljubav koja traje cijeli život

ONI SU SRODNE DUŠE: Kada se spoje OVA DVA horoskopska znaka rađa se ljubav koja traje cijeli život

Spoj ova dva horoskopska znaka je praktički neuništiv, ovo je kombinacija strasti i nesputane energije, vatrene prirode i ludih želja.

Posebno su vatreni, a kada se spoje nastane pravi uragan.

Riječ je o susretu vatrenog muškarca Ovna i misteriozne žene Škorpiona. Kompatibilnost ova dva znaka u ljubavi je 100 posto.

Unatoč činjenici da su ova dva znaka vatrena i impulzivna, kompatibilnost muškarca Ovna i žene Škorpiona vrlo je visoka.

Osjećaji koji podsjećaju na život na vulkanu odgovaraju nemirnim predstavnicima Vode i Vatre.

Tokom razdoblja romantike i spojeva spremni su na velike podvige i lude radnje u ljubavi. Osvajaju i zavode jedno drugo bez prestanka. Ovo je igra zaljubljivanja, strasti i flerta, ali i građenja prijateljstva.

Njihova je veza puna avanture i vole spontanost. Šetnje po visokim krovovima, ljubljenje na kiši, koncerti, zabave, stalne igre seksualnosti i zabava – sve ih to pokreće. Ali kada se pogledi sretnu i zavlada tišina, srca počnu kucati samo u ritmu nježne ljubavi i odanosti.

Intimna veza između Ovna i Škorpiona jedna je od najsenzualnijih, najneobuzdanijih i najstrastvenijih. Partneri se savršeno razumiju u krevetu, ne moraju ništa dokazivati ​​niti objašnjavati. Nevjerovatno visoka kompatibilnost rezultat je sličnog ljubavnog temperamenta i žeđi za ljubavnim otkrićima.

U bračnim i porodičnim odnosima jednako je dobra kombinacija Ovan – Škorpion. Njihov put je drugačiji: s eksplozivnom prirodom i jasnom željom za svačijim vodstvom, uče živjeti u kompromisu. Stalno rade na svojoj vezi, posvećuju joj se, ali nailaze i na turbulencije.

Međutim, nijedan od ova dva znaka ne voli kada je sve potpuno mirno i statično, više vole dinamiku. Ako prevladaju nekoliko kritičnih izazova, njihova će ljubav trajati cijeli život. Svakim izazovom postaju sve jači i stvaraju bajku, piše Story.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x