OVAKO SE PRAVE NAJMEKŠE KNEDLE ZA SUPU: Tajna je u jednom iznenađujućem sastojku – nema šanse da ne uspiju!

OVAKO SE PRAVE NAJMEKŠE KNEDLE ZA SUPU: Tajna je u jednom iznenađujućem sastojku – nema šanse da ne uspiju!

Naučite kako se prave najsavršenije knedle za supu.

Sastojci:

50 g kukuruznog brašna
40 g griza
100 ml jogurta
1/4 kašičice soli
prstohvat šećera
1 kašičica sjeckanog peršuna
1 jaje
1 kašika maslinovog ulja

Priprema:

Odvojite žumanca i bjelanca, pa žumance umutite sa šećerom. U bjelanca dodajte prstohvat soli i umutite u čvrst šne. Pomiješajte žumanca i bjelanca i lagano sjedinite, pa dodajte jogurt, kukuruno brašno, sjekani peršun i maslinovo ulje. Lagano sjedinite sve sastojke, pa pomoću dvije kašičice oblikujte knedle. Sipajte u supu i kuvajte.

Anđela Đuričić tužila je Zvezdana Slavnića da je nad njom vršio krivična djela nasilje u porodici i nanošenje lakših tjelesnih povreda.

Za domaće medije se povodom ove teme oglasila i Zvezdanova bivša, Ana Ćurčić. Ona je istakla da je upozoravala Anđelu da će doći do fizičkih obračuna. Ona je zaboravila na sve njihove nesuglasice i pružila podršku Anđeli u ovoj borbi.

Ana Ćurčić

– U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mjestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu vjeruj. Došlo je do toga da cijela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mjesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnijela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put – govori Ana za “Republiku”.

– Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu povjerovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena oboje – govori Ana.

Anđela Đuričić

– Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvijek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po mjeseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sljedeće nedjelje, završiti sve to, pa ću vas obavijestiti o svim detaljima – rekla je Ana.

– Ja moram još jednom da naglasim, da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smiju da trpe i da uvijek prijave – rekla je Ana Ćurčić.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x