POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA PROSLAVA ROĐENDANA ŽELJKA KULIĆA! Čarobna dekoracija ostavlja bez daha, Miljana kao prava domaćica DOČEKALA Ivana Marinkovića! (VIDEO)

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA PROSLAVA ROĐENDANA ŽELJKA KULIĆA! Čarobna dekoracija ostavlja bez daha, Miljana kao prava domaćica DOČEKALA Ivana Marinkovića! (VIDEO)

U Nišu porodica Kulić danas je napravila slavlje povodom petog rođendana Željka Kulića. Oni su se kao i svake godine potrudili da dekoracija ostavi sve bez daha, a Pink.rs je na licu mJesta, kako bi ispratio sve detalje.

FOTO: PINK.RS

U jednom trenutku stigao je i Željkov otac, Ivan Marinković, a Miljana ga je dočekala kao prava domaćica i ugostila.

Tu je bio i Miljanin partner, Nenad Macanović Bebica, koji je po svemu sudeći ssa Ivanom u super odnosima i nema problem da sa njim provodi vrIJeme.

FOTO: PINK.RS

Tokom emisije “Narod pita”, u kojoj je gostovao najstariji zadrugar Lepi Mića, on se žestoko iznervirao kada je produkcija uključila gledaoca koji je pomenuo njegovu suprugu, pa mu skrenuo pažnju da treba češće da bude kući, a manje u rijalitiju.

– Alija iz Surčina je kraj telefona. Pozdravljam Matoru puno, puno i želim joj sve što poželi – rekao je gledalac.

– Je l’ si čuo šta je rekla Zorica za dve brata i je l’ to za osudu?! Ja psujem, ja to ništa ne demantujem i šta je problem?! Moje psovke nemaju težinu. Ako se kaže nekoj majci da njeni sinovi opšte seksualno, to treba da se osudi! Koji sam ja čovjek ako neko mojoj majci kaže da se je**m sa svojim bratom, a ja poslije ručam sa njim?! – rekao je Mića.

– Ja bih tebi nešto preporučio. Šta ćeš ti tu brate slatki, stariji si od mene sedam godina – pitao je gledalac.

– Šta ti mene gledaš u 5 ujutru?! Ti zoveš i pričaš o meni, ja o tebi ne. Ti si pozvao, divio se Matoroj, okej, poštujem. Rekao si meni da ja psujem, potvrdio sam, pa sam te pitao da li ti osuđuješ ono što si čuo?! Ti mene ne voliš, ti bi me najradije poslao u sto pi**i materini – rekao je Mića.

– Posveti se bre ženi, alo matori! – rekao je gledalac.

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x