Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

ZVANIČNO SAOPŠTENJE ANĐELINOG ADVOKATA! Ovo piše u tužbi protiv Zvezdana Slavnića i Pink televizije

ZVANIČNO SAOPŠTENJE ANĐELINOG ADVOKATA! Ovo piše u tužbi protiv Zvezdana Slavnića i Pink televizije

Vijest da je Anđela Đuričić podnijela tužbu protiv Zvezdana Slavnića i “Pink” televizije je kao bomba odjeknula u medijima.

Ekipa portala Srbija Danas došla je u posjed zvaničnog dokumenta, saopstenja advokata povodom Anđeline tužbe Zvezdana, koju prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

– U ime i za račun gospođice Anđele Đuričić podnijete su prvom javnom tužilaštvu u Beogradu krivične prijave protiv Zvezdana Slavnića iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio produžena krivična djela na štetu gospođice Đuričić i to nasilje u porodici iz čl.194 st.1, a prvom osnovnom sudu u Beogradu privatne krivične tužbe zbog izvršenja produženih krivičnih djela laka tjelesna povreda iz čl.122, uvreda iz čl.170 i iznošenje ličnih i porodičnih prilika iz čl. 172 krivičnog zakonika Republike Srbije. Protiv RTV Pink i odgovornih lica u njemu podnijete su krivične prijave prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog osnovane sumnje da su na štetu gospodjice Đuričić izvršili produženo krivično djelo protivpravno lišavanje slobode iz čl. 132 krivičnog zakonika Republike Srbije.

– Protiv štampanih i elektronskih medija podnijeto je 180 tužbi zbog povrede ugleda i časti gospođice Đuričić. Radi zaštite gospođice Đuričić i nepobjedivosti tajnosti postupaka, ostale podatke za sada nećemo iznositi – stoji u saopštenju advokata dr Nataše M. Tošić Sremac

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x