NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 5. avgusta

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će dobiti pare do 5. avgusta

Retrogradna Venera je krenula, pa se pridružila Neptunu, Saturnu i Plutonu, tako da je planetarna situacija neizvjesna, a to se itekako osjeća i na finansijskom planu.

Mnogi planovi su na čekanju, ali su astrolozi saglasni da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Međutim, kako su mnoge planete retrogradne, a ide i pun Mjesec u Vodoliji, treba da napomenemo da je bitno da ne budemo ishitreni sa ulaganjima.

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a znakovi koji će imati novac do 5. avgusta su: Jarčevi, Lavovi, Vage i Ovnovi.

JARAC

Povoljni aspekti Urana u Biku ukazuju da je dobar period za rizik. Ulaganje u nešto što vam je dosad bio hobi može da vam se isplati u narednom periodu. To znači da možete da spojite lijepo i korisno.

LAV

Mars i Merkur u drugom polju donose vam novac i to iz dva izvora. Ukoliko se bavite zanatskim poslom, idealan je period za zaradu.  U svakom slučaju nećete morati da brinete o novcu.

VAGA

Mars u Djevici donosi vam novac iz tajnih organizacija. To ujedno može da bude prilika da zaradite dodatni novac od posla za koji nećete biti zvanično prijavljeni.

OVAN

Iako je Venera retrogradna, pa vučete stare dugove, Jupiter i Uran ne dozvoljavaju da ostanete bez novca. Osoba u znaku Bika može da vam bude odličan partner za zaradu novca. U narednom periodu rizik itekako može da vam se isplati.

(Izvor: Informer)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x