ZBOG SMRTI PSA TRAŽILA SLOBODAN DAN NA POSLU: Nakon reakcije nadređenog dala je otkaz

ZBOG SMRTI PSA TRAŽILA SLOBODAN DAN NA POSLU: Nakon reakcije nadređenog dala je otkaz

Nakon razgovora s nadređenim na poslu, slomila se potpuno i na koncu je dala otkaz. Bila je jedna od boljih radnica, ali, taj dan je odlučila da nema smisla više gubiti vrijeme u kompaniji koja nema nimalo razumijevanja za njenu situaciju.

Njen nadređeni, međutim, ne dijeli to mišljenje.

Nakon što se suočila s njegovim kritikama, odlučila je poruke pokazati korisnicima Reddita i pitati ih za savjet i mišljenje.

U prvoj poruci mu piše da ima hitan slučaj u obitelji i da neće stići na posao, a on joj odgovara da mora nekako doći u smjenu, usput pita ‘što je toliko hitno‘.

Ona mu objašnjava da je pokušala naći zamjenu ali nje uspjela, a onda mu je napisala da svog ljubimca mora odvesti na eutanaziju.

Njen šef odgovara kako to nje dovoljno opravdan razlog za izostajanje s posla, te joj je rekao da to nije hitna situacija. Žena je ostala šokirana takvom njegovom reakcijom i samo mu je odgovorila da više neće raditi.

Nakon toga, on joj ipak šalje poruku kako će se snaći i smisliti nešto da ona taj dan dobije slobodno, vjerojatno u strahu od gubitka radnice.

Gubitak kućnog ljubimca zahtijeva vrijeme za tugu, tvoj šef je užasna osoba.

  • Neki ljudi stvarno nemaju nimaloempatije, normalno da je to dovoljan razlog za izostanak.
  • On uopće ne bi ni trebao procijenjivati razlog je li to hitna situacija, prenosi Hayat

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x