“U 47 GODINA NE PAMTIM GORE!” Bura na mrežama zbog novogodišnjih emisija – komentari ne prestaju, JEDNO SVIMA TRN U OKU!

“U 47 GODINA NE PAMTIM GORE!” Bura na mrežama zbog novogodišnjih emisija – komentari ne prestaju, JEDNO SVIMA TRN U OKU!

Građani su za doček 2024. godine imali su raznovrstan izbor nastupa i programa širom regiona, a za one koji su odlučili da Novu godinu sačekaju u toplini svog doma novogodišnje emisije bile su dio zabave.

Kao i svake godine brojne medijske kuće emituju svoj program, a sudeći po komentarima na mrežama mnogima se nisu dopali. Ako je sudeći po društvenim mrežama, mnogi su se razočarali u novogodišnji program Radio televizije Srbije. Gotovo svima je zapalo za oko da program nema voditelje, te da su ih zamijenili skečevi koji se, izgleda, velikom broju nisu dopali.

Nije poznato zašto u najluđoj noći nismo vidjeli lijepe voditeljice RTS televizije, te su mnogi pisali da su veoma falile kao i da bi čitav program dodatno izdigle.

“Ne znam da li je do mene i do mojih 47 godina, ali novogodišnji program na RTS nikad gori i kičerskiji nije bio”, napisao je jedan korisnik.

“Ovi skečevi su živi blam”, “Gdje su voditeljice?”, “Dragana (Kosjerina), gdje si da uljepšaš i ovu Novu godinu?”

Ipak, ni duge televizije se nisu “izvukle”:

“Ako ovo nije najgori novogodišnji program ikad, na svim televizijama, ja ne znam…”, “Novogodišnji programi 0”, samo su neki od preostalih komentara.

(MONDO)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x