SJEĆATE LI SE ZORICE DUKIĆ, POBJEDNICE “PAROVA”: Jučer je objavila NOVU SLIKU i sve ostavila bez teksta, POTPUNO DRUGAČIJA

SJEĆATE LI SE ZORICE DUKIĆ, POBJEDNICE “PAROVA”: Jučer je objavila NOVU SLIKU i sve ostavila bez teksta, POTPUNO DRUGAČIJA

Zorica Dukić pobijedila je u prvim “Parovima” sa tadašnjim dečkom Milošem Vukovićem. Godine 2015. opet je ušla u “Parove”, a bila je i u burnoj vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Ta romansa je okončana kad je Dukićeva optužila Gastoza da ju je tukao.

Iako je više ne viđamo na malim ekranima, Zorica je aktivna na svojim društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima dijeli svoja izdanja i trenutke, a mnogi pozitivni komentari dokazuju da i dalje plijeni ljepotom i atraktivnim izgledom.

Dukićeva je u međuvremenu, kako mnogi komentarišu, imala čitav niz intervencija na licu, pa je dodatno povećala usne. Ona je odlučila i da ukloni mladež sa lica, po kojem je bila prepoznatljiva.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča je bila veoma turbulentna, od konstantnih svađa i raskida pa pomirenja, pa su na kraju riješili da stave tačku na svoj odnos i svako je krenuo svojim putem.

Da se znalo da Zorica vodi glavnu riječ u toj priči, gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku i da vide dok su bili učesnici rijalitija ali ne i sve što se dešavalo tamo.

Naime, dio koji nije bio prikazan je kada Zorica sređuje nokte poslije tuširanja, a Gastoz je za to vrijeme čačka i vuče ka sebi i ometa. Ona ga sve vrijeme opominje da prekine i da se ponaša pa mu u jednom momentu tako snažno udara šamarčinu da mu se glava okrenula, zbog čega se kasnije pokajala.

https://instagram.com/p/C1iLfU0IVCk/

(Blic.rs)

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x