OGLASIO SE ZOLA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gdje se sada nalazi, javno PROZVAO Miljanu!

OGLASIO SE ZOLA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo gdje se sada nalazi, javno PROZVAO Miljanu!

Pojavila se slika sa njegove trenutne lokacije!

Noć je bila burna za fanove rijalitija “Elite”, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile indicije da su takmičari, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola navodno napustili imanje u Šimanovcima. Naime, kako se postavlja pitanje na društvenim mrežama, novo-stari par je pobjegao, a ove spekulacije su djelimično potkrepljene fotografijama imanja gdje ih nema. Zvanična potvrda još uvijek izostaje, ostavljajući sve učesnike u neizvesnosti.

Međutim, došlo je do totalnog preokreta, kada se Miljana Kulić pojavila na strimovima, ali bez Zole. Miljana se vratila, kao da se ništa nije dogodilo, a ukućani su se odmah okupili oko nje, ne bi li saznali šta se dogodilo.

Ubrzo se oglasio i Veliki šef, koji je poslao pismo i ukućanima saopštio da je Zola diskvalifikovan, te da će zbog toga snostiti posljedice:

– Elito, ovim vas zvanično obavještavamo da je Lazar Čolić Zola samoinicijativno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan, televizija Pink će ga po njegovom ugovoru tužiti 50 hiljada evra – glasilo je pismo Velikog šefa, koje je ukućanima pročitao ovonedjeljni vođa.

Nakon cjelokupnog haosa oglasio se i Zola, koji je okačio svoju prvu sliku nakon diskvalifikacije i potkačio javno Miljanu.

– Milja nas izdala. Pobjeđujemo kumara ti i ja samo. Kume, volim te – napisao je Čolić na svojoj fotografiji koju je podijelio na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram.com

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x