Pjevačica u 3 godine izgubila i muža i dijete:”Tad imate samo dvije mogućnosti, ne daj Bože nikom”

Pjevačica u 3 godine izgubila i muža i dijete:”Tad imate samo dvije mogućnosti, ne daj Bože nikom”

Pjevačica Andrijana Božović doživjela je ogromnu porodičnu tragediju kada je ostala bez muža i djeteta.

Uprkos najvećem bolu koji je doživjela, pjevačica je samo jednom prilikom dala intervju za crnogorske medije, te dala savjet ljudima koje je zadesila tragična situacija.

– Ono što sam doživjela u tri godine neko neće ni za život cijeli i ne daj Bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dvije mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje – rekla je pjevačica prije tri godine.

Ona je tada otkrila kako je uspjela da prebrodi težak period.

– Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što prije prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dijete je nešto što nema ni adekvatnu riječ. Imala sam drugog sina kojem sam bila potrebna pribrana i nasmijana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesretne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis – istakla je Andrijana, prenosi Telegraf.rs.

Pjevačica brine o svom zdravlju prije svega, te redovno vježba, vodi računa o sebi, a na svojim društvenim mrežama se često mogu videti fotografije iz teretane. Tim povodom, prije dvije godine je odlučila da radi kao fitnes instruktor.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x