TEŠKE VIJESTI ZA MILJANU KULIĆ: Došlo do PREKIDA EMISIJE, takmičarki se obistinila najgora noćna mora

TEŠKE VIJESTI ZA MILJANU KULIĆ: Došlo do PREKIDA EMISIJE, takmičarki se obistinila najgora noćna mora

Aktuelni učesnik popularnog rijalitija “Elita” Nikola Lakić u emisiji “Izbor potrčka” izabrao je dvije osobe koji će ići u sobu za izolaciju, a na veliko razočaranje takmičara, a sigurno i publike, on nije imao hrabrosti da izabere Mionu Jovanović i Stanislava Krofka, što je izazvalo burne reakcije, što ukućana Bijele kuće, što fanova napolju.

Nikola je odlučio da njegovi potrčci budu Sneža Kušadasi i Darijan Radomirović, što je mnoge iznenadilo jer njih dvoje već duže vrijeme nisu zajedno, niti daju povoda da može da dođe do pomirenja.

– E ovako, neka ustanu Maja i Stanislav, nek ustanu Majčica i Anđela, Darijan i Sneža. Mnogi su dolazili kod mene i komentarisali šta treba da uradim, tako da ja neću. Moji potrčci su Sneža i Darijan – rekao je Nikola Lakić u emisiji.

Miljana Kulić je nešto kasnije stigla u emisiju i saznala za izbor Nikole Lakića, koji ju je veoma razočarao, što je i sama priznala, a tokom “Pretresa nedelje” odlučila je da ode u izolaciju sa Darijanom.

Milan Milošević, Miljana Kulić
Milan Milošević, Miljana Kulić Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Darijan me je zamolio da idem sa njim u izolaciju i ja sam pristala, i ja bih isto uradila, da je mene neko stavio sa skraćenim (Bebicom) ili Buđolom (Ivanom Marinkovićem). Mislim da je Lakić kukavica, nije smio da stavi Mionu i Stanislava, tek ću da mu pokradem sve – priznala je Miljana u emisiji, a Lakić je saznao da mu je upala u hotel i pokrala namirnice.

Brojni komentari nizali su se ispod video klipa o ovom događaju, a publika nije mogla da sakrije razočaranje jer Nikola Lakić nije priredio uzbuljivu nedjelju u izolaciji bivših partnera Mione i Stanislava, kako mnogi priželjkuju da vide kako bi se njih dvoje zajedno ponašali, kao i da li bi obavili razgovor, za koji mnogi smatraju da treba da se dogodi što prije, jer je Stanislav više od nedjelju dana na imanju.

Srbija Danas

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x