MAJKA JE KLJUČ! Ivana neprestano u policiji obrađuju nove informacije! JEDNA OSOBA UHAPŠENA !

MAJKA JE KLJUČ! Ivana neprestano u policiji obrađuju nove informacije! JEDNA OSOBA UHAPŠENA !

Potraga za djevojčicom Dankom Ilić iz Bora nastavlja se i petog dana, a istražitelji su do sad ispitali više od 30 osoba. Mnogi od njih su prošli poligrafsko testiranje, ali jedan kolega iz policije nije prošao testiranje i priveden je zbog sumnje da je odao informacije iz istrage.

Od utorka nema nikakvih tragova djevojčice koja je nestala u Brestovačkom zaseoku u Banjom Polju, dok je bila u društvu majke Ivane i i trogodišnjeg brata. Kako je majka posljednja koja je vidjela dijete, istražitelji temeljno analiziraju svaku novu informaciju u vezi s njom tokom pet dana.

Majka Ivana Ilić

Ivana Ilić je proteklog dana provela vrijeme sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u policijskoj stanicii u Boru, kao i prethodnih dana od trenutka kada je prijavljen nestanak djevojčice. Ona bi se vraćala kući samo u večernjim satima, a zatim bi ponovo bila u policiji tokom cijelog narednog dana. Istražitelji ne prepuštaju ništa slučajju, s obzirom na to da neprestano pristiže veliki broj informacija, posebno putem sistema “Pronađi me”, koji građani aktivno koriste.
Nijedna informacija nije zanemarena, već se svaka pažljivo provjerava i ispituje. Zbog tog intenzivnog procesa, prisustvo majke u policiji je neophodno kako bi se brzo reakovalo na svaku dobijenu informaciju.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x