Klikom na sliku zatvorite prozor.

                              

Loše vesti iz Austrije! Oglasila se bečka policija o nestanku male Danke (2)!

Loše vesti iz Austrije! Oglasila se bečka policija o nestanku male Danke (2)!

Bečka policija poručila je da je istraga o snimku na kome se vidi devojčica koja podseća na nestalu Danku Ilić (2) iz Banjskog polja u punom jeku, ali da za sada nema novih informacija u vezi sa ovim slučajem.

– Čim bude novih informacija saopštićemo ih – kažu u zvaničnom odgovoru iz bečke policije.

U odgovoru koji je bečka policija dostavila redakciji “Blica” navodi se da je saslušan svedok koji je snimio video na kojem se vide dve žene i devojčica na stanici u centru Beča.

– Nisu identifikovani drugi svedoci – kažu iz bečke policije.

Kako je Informer već pisao, Marko Blagojević, ambasador Srbije u Beču, jutros je rekao ta TV Prva da se očekuje da policija u Austriji obavesti o identitetu osoba sa snimka.

– Srpska dijaspora se nalazi u velikom broju ovde, ono što je važno prate se vesti iz Srbije i bilo je važno da ih obavestimo o ovom snimku i da postoji mogućnost da se Danka nalazi u Austriji. Sada su i mediji u Austriji počeli da objavljuju to, desetine hiljada naloga, udruženje, organizacije… Svi su veoma solidarni i veoma se korektno ponašaju vezano za javljanje – rekao je Blagojević.

Podsetimo, mala Danka nestala je u utorak oko 13.45 i od tada joj se gubi svaki trag. Policija je u više navrata pretraživala teren u Banjskom polju koristeći najsavremeniju opremu, ali nije pronađen niti jedan materijalni dokaz koji bi mogao da ukaže šta se desilo sa dvogodišnjom devojčicom

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x