Evo zašto ubice kriju gde je TELO MALE DANKE!

Evo zašto ubice kriju gde je TELO MALE DANKE!

Ni posle 14 dana danonoćne potrage posmrtni ostaci dvogodišnje devojčice iz Bora nisu pronađeni, pa se nameće pitanje – zašto osumnjičeni ne žele da otkriju šta su uradili sa telom

Policajci, vatrogasci i pripadnici drugih nadležnih službi do sada su pretražili dvadesetak lokacija za koje su od osumnjičenih dobili informaciju da je tamo telo ubijenog deteta, ali ni na jednoj nije pronađeno ništa, pa se nameće pitanje – zašto osumnjičeni ne žele da otkriju gde su odneli telo nakon zločina u Banjskom polju?

Premestili ostatke
Osumnjičeni radnici borskog JKP “Vodovod” kako se sumnja 26. marta udarili su devojčicu službenim kolima “fijat panda” u Banjskom polju. Po sopstvenom priznanju jedan od osumnjičenih je dete ubacio u kola, a potom je zadavio i bacio na obližnju deponiju. Telo je, kako je naveo na saslušanju, uz pomoć brata i oca 28. marta premestio na drugu lokaciju, ali niko ne želi da kaže na koju.

Stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović, kaže za Kurir da je celokupna situacija u slučaju Danke Ilić veoma konfuzna.

– Veliko je pitanje šta su osumnjičeni zapravo uradili sa telom, a to će se saznati onda kada ga pronađu. Ono što je ubicama najverovatnije bilo u glavi nakon zločina, jeste da se što pre reše tela. Davanjem novih i lažnih lokacija gde su ostavili telo, dovodi do toga da se istraga odugovlači, a vreme koje prolazi znatno utiče na to u kakvom stanju će biti pronađeno telo devojčice – navodi Antonović i dodaje:

– Telo vremenom propada, a ukoliko uključimo u to i mesto na kome se nalazi, može da oteža samu procenu kako je nastupila smrt. Možda su posmrtne ostatke bacili, zakopali ili uradili još nešto monstruoznije.

On je objasnio da je malo verovatno da uhapšeni neće da kažu gde je telo jer se vode tezom “nema tela, nema dela”. Kako dodaje, tom tezom se najčešće služe kriminalci, ali nije za očekivati da se njome služe i radnici borskog “Vodovoda”.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x