“NAJTEŽE MI JE DA ODOLIM RAKIJI” Ivana Španović ostavila voditeljku bez teksta: Šta? Vi biste živeli na brokoliju?!

“NAJTEŽE MI JE DA ODOLIM RAKIJI” Ivana Španović ostavila voditeljku bez teksta: Šta? Vi biste živeli na brokoliju?!

Ivana Španović otkrila je i šta je njen “najveći greh” od hrane i pića.

Profesionalni sportisti zarad vrhunskih rezultata moraju da se odreknu mnogo stvari, od hobija do dragocenog vremena sa najbližima, međutim najčešće možemo čuti da im posebno nedostaje “hrana za obične smrtnike”.

Tako su svi na posebnim režimima i dijetama, moraju da izbegavaju hranu od koje se goje i ne mogu da ostvare performanse koje se od njih očekuju, a svako od njih ima “slabu tačku” koja ga posebno izaziva.

Tako je najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u emisiji “Balkanskom ulicom” ispričala šta je to što je njen “okidač” i šta joj najviše nedostaje kada je u režimu. I malo je reći da je svojim rečima ostavila bez teksta voditeljku Vesnu Dedić, koja nije očekivala da će Ivana biti tako direktna.

Ivana Vuleta, Ivana Španović
FOTO: EPA/ANDREJ CUKIC

“Je l’ ikad uzmem alkohol? Što da ne? Šta fali!”, nasmejala se Ivana i otkrila svoj greh “Šta fali? Vi ne biste uzeli kap alkohola da ste profesionalni sportista? Da, živeli bi na brokoliju. Ne volim pečenje, roštilj onako, nisam baš neki fan, ali kolači, slatko…”.

Upitana je i čemu bi najteže odolela dok je na posebnom režimu: “Rakiji… Rakiji i Nuteli“, nasmejala se srpska atletičarka koja ima savršenu liniju još od kada je zakoračila u profesionalne vode, a upravo je i ona dokaz da je ponekad najvažnije uzeti i neku hranu “za dušu”.

Podsetimo, Ivana Španović je naša najuspešnija atletičarka svih vremena i pred njom je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu gde će pokušati da dođe do zlatne medalje, jedine najsjanije koja joj nedostaje u karijeri:

“Sigurna sam da će ovo biti jedna lepa godina, sa krunom u Parizu. Nadam se da će u Parizu biti i moja kruna godine i karijere. Sve što sada radimo je u ime tog cilja”.

Kurir sport / Blic / Mondo

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x