POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA KRILA LJUBAV SA PJEVAČEM: Sad se sve saznalo – oglasio se Đorđe!

POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA KRILA LJUBAV SA PJEVAČEM: Sad se sve saznalo – oglasio se Đorđe!

Đorđe David komentarisao ljubav ovogodišnje pobjednice Slavice Angelove i Velsana Zulovića iz takmičenja Zvezde Granda.

Slavica Angelova iz Makedonije ovogodišnja je pobjednica muzičkog takmičenja Zvezde Granda u kojem je bila pod mentorstvom Đorđa Davida.

Nju je birala samo publika SMS glasovima, što znači da je oduševila naciju i region, a o ovoj djevojci se tokom takmičenja nije puno znalo. Osim informacije da studira medicinu, o ovoj talentovanoj djevojci malo toga se zna. Razlog za to je što Slavica nije željela da tokom takmičenja, pa i nakon pobjede, iznosi detalje iz privatnog života.

Njen mentor Đorđe David priznao je da je tokom takmičenja Slavica imala emotivne probleme, ali je zabranio pobjednici da govori o svom ljubavnom životu.

Ipak, Slavica je u toku šou-programa uplovila u vezu s kolegom iz takmičenja Velsanom Zulovićem iz Bijelog Polja, a ljubav je planula baš na mentorskim probama. Njih dvoje su provodili dosta vremena zajedno u studiju sa zajedničkim mentorom Đorđem Davidom, a ljubav se rodila gotovo na prvi pogled, pa su se njih dvoje dogovorili da to kriju od svih

https://www.instagram.com/p/Cs9mD24IXFh/

Mentor je sada kratko prokomentarisao njihov odnos za medije, ne želeći ni da potvrdi niti da demantuje da su mu takmičari u vezi.

“Kako ste to saznali? Apsolutno neću da komentarišem nečiji ljubavni život. Svima želim svu sreću i ljubav ovoga sveta”, kratak je bio Đorđe.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x