NAKON ŠTO SAM TROJKE RODILA, OSTAVIO NAS JE UZ REČENICU “SHVATIO SAM DA NISAM SPREMAN” …

NAKON ŠTO SAM TROJKE RODILA, OSTAVIO NAS JE UZ REČENICU “SHVATIO SAM DA NISAM SPREMAN” …

Nakon što sam trojke rodila, ostavio nas je uz rečenicu “Shvatio sam da nisam spreman”. Plakala sam danima, mama me je tješila spominjući moje novorođene kćerke. Polako sam se uz pomoć porodice oporavljala i od poroda, i od rastanka. Djevojčice su odrastale i često pitale za oca. Nije im bilo lako, a ja sam im govorila “Vratit će se sa poklonima”. Šta sam im mogla reći? Još su male bile. Propustio je dosta toga u njihovom životu. Polako su počele shvatati da ih lažem. Kad su napunile deset godina rekla sam im istinu. Od tada me više nikad za oca nisu pitale. Samo se jednom pojavio na vratima i kao zaželio se njih. U tom trenutku sve tri su izašle pred vrata i rekle mi da zatvorim. Sa osmijehom sam ih poslušala. Izvini dušo, ali su naučile i bez tebe da žive. (receptizatren.club)

U toku je mnogima omiljeno godišnje doba do kojega se odbrojava cijele godine.

A iako smo uvjereni kako nas čeka najljepše razdoblje bez mnogo stresova i problema, nisu svi te sreće.

Naime, zbog određenih će astroloških zbivanja neki znakovi Zodijaka mrvicu ispaštati kada je potpuno uživanje u pitanju, a vi u nastavku saznajte jeste li među njima.

Ova će četiri horoskopska znaka imati najgore ljeto, piše Story.hr.

Rak
Rakovi, ovo bi vam ljeto moglo biti teško jer Venera retrogradno prolazi kroz vašu drugu kuću novaca i vrijednosti. Osjećaj nedostatka mogao bi vas preplaviti 22. jula.

Možda ćete se osjećati kao da su vam resursi iscrpljeni, ali ovo će vam razdoblje otkriti da ste spremni ponovno potvrditi svoje vrijednosti i krenuti za onime što zaista želite.

Djevica
Djevice kao perfekcionisti ne vole kada stvari ne idu onako kako su planirali, a toga bi moglo biti prilično na ljeto 2023. godine. 10. jula, agresivni će Mars ući u vašu kuću identiteta zbog čega ćete se vjerojatno često osjećati ljutito. Uz to, nedostajat će vam samopouzdanja i bit ćete ranjivi zbog ljubomornih i ogorčenih ljudi.

Vodolija 
Počevši od 22. jula, Venera će retrogradno ući u vašu kuću partnerstva i dati vam priliku da vidite što ne funkcionira u vašim odnosima. Ovog ćete ljeta početi preispitivati svoje veze, pogotovo one ljubavne i suočiti se s njima oči u oči. Što zapravo želite? Jeste li u ljubavi tražili pogrešne stvari? Neke stare navike više vam ne donose radost? Razmislite i otkrijte, recite koje su vaše želje i dajte prostora svom partneru da učini isto.

Riba
Izazovi ovog ljeta inspirirat će vas na načine koje još ne znate. Saturn, planet odgovornosti, kreće se kroz vašu prvu kuću, predstavljajući vam stvarnost onoga što jeste. Možda mislite da ste potpuno odrasli, ali Saturn kaže da ima još toga za učiniti. Obuzet će vas novi osjećaj samosvijesti, samootkrivanja i samopouzdanja, ali tek nakon što preuzmete radikalnu odgovornost za sebe i svoje postupke. Vjerojatno ćete se osjećati iscrpljeno sa Saturnom na ovom položaju jer ste opterećeni poslom i prisiljeni suočiti se s neuspjehom i nesigurnošću. Ali to su samo nuspojave Saturnove ambicije i discipline.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x