TUGA – SRPSKA PJEVAČICA PREMINULA U 39. GODINI, za sobom ostavila SINA i supruga – Uzrok smrti pod VELOM MISTERIJE

TUGA – SRPSKA PJEVAČICA PREMINULA U 39. GODINI, za sobom ostavila SINA i supruga – Uzrok smrti pod VELOM MISTERIJE

Vukica Veljović, bila je pjevačica koja se pojavila devedesetih godina i veliku pažnju medija privukla svojom pojavom, pjesmama i karakterističnom bojom kose, jarko crvenom.

Međutim, prerano je napustila ovaj svijet, sa svega 39 godina, a njen odlazak i dan danas je obavijen velom tajni i misterije.

Rođena je u Ulcinju, a u Srbiji je započela svoju pjevačku karijeru. Za kratko vrijeme, uspjela je da izda tri albuma i postane jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu. Njene pjesme “Suzama”, “Crnooki đavole” i “Luda noć” su i danas prisutne u mnogim domovima.

Međutim, 1996. godine, Vukicu je zadesila tragedija. U svojoj 39. godini života, preminula je u svom stanu u Novom Sadu. Njena smrt je ostavila sve u šoku, a vijest o tome se proširila kao šumski požar. Mnogi su se pitali šta se desilo sa ovom talentovanom pjevačicom i zašto je njen život prekinut tako naglo.

Ono što je još više intrigiralo javnost jeste činjenica da je uzrok njene smrti bio naveden kao “nepoznat”. Mnogi su spekulisali da je u pitanju bila predoziranost dro*om, ali to nikada nije zvanično potvrđeno. Vukicu su pamtili kao izuzetno dobru osobu, uvIJek nasmejanu i energičnu, ali i kao nekoga ko je svoj privatni život čuvao samo za sebe.

Njena smrt je ostavila veliku prazninu u muzičkoj sceni, ali i u srcima njenih najbližih. Za sobom je ostavila supruga i sina Uroša, koji su se borili sa bolom i tugom zbog gubitka voljene osobe.

Iako mnogi njeni kolege i prijatelji nikada nisu javno izveli neku od njenih pjesama ili je pomenuli u intervjuima, Vukica je i dalje ostala upamćena kao sjajna pjevačica i umjetnica koja je obilježila jedno vrijeme na muzičkoj sceni.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x