BIO JE NAJBOLJI FRAJER BIVŠE JUGOSLAVIJE: Ovisnost ga je uništila, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA

BIO JE NAJBOLJI FRAJER BIVŠE JUGOSLAVIJE: Ovisnost ga je uništila, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA

Tokom osamdesetih i početkom devedesetih Nebojša Bakočević bio je omiljeni glumac svake žene, a onda se iznenada povukao iz javnosti. Nakon više manjih uloga, u “Bošku Buhi” je igrao Dragutina Miloševića Čikala, da tada je tumačio sve važnije i veće uloge. Među najzapaženijima su one u “Zaboravljenima”, “Kako je propao rokenrol”, “Crnom bombarderu”…

Nebojša Bakočević je važio za jednog od najljepših glumaca koji su se pojavili na našoj sceni, a s obzirom da mu talenta nije manjkalo, mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, a smiješio mu se i Holivud. Žene su ga obožavale, vrištale su kad ga sretnu na ulicama Beograda, a on nije krio da je i on volio njih.

https://www.instagram.com/p/B26ZTJ0o6RQ/

– To morate da pitate žene, ali moram da priznam da sam primijetio da me vole, a ja njih obožavam. Kad sam 1983. upisao Akademiju, jedna od djevojaka mi je rekla da sam glumu upisao zbog žena. Ima u tome istine. U životu me zanimaju isključivo dvije stvari: hrana i žene. Za Oskara me baš briga – rekao je Nebojša svojevremeno u jednom intervjuu.

https://instagram.com/p/Ch2EUvEs0vX/

Međutim, uslijedili su problemi sa zavisnošću od nar.kotika i zakonom, te se Nebojša pojavljivao sve rijeđe na malim ekranima. Beogradski mediji su pisali da je postao zavisan o heroinu. Jedno vrijeme su u novinama kružile informacije da je uhapšen zbog pokušaja pljačke u Kotoru. Navodno, glumac je pokušao da nabavi novac za dr.ogu.

https://instagram.com/p/BcYKefxAx9R/


Neki su išli i korak dalje, te su pisali da sugrađani viđaju Bakočevića kako „baulja“ ulicama srpske prijestonice. Tabloidi su objavili da ga je zbog jednog incidenta i otac Lazar prijavio policiji, pa je noć proveo u pritvoru. Navodno je ocu donosio nalaze urina koji nisu pokazali prisustvo na.rkot.ika u organizmu.

Svojevremeno je bio je u burnoj vezi sa balerinom Ašhen Ataljanc, a ako je vjerovati natpisima u novinama, vezi je „presudila“ dr*ga. Balerina je jednom prilikom kazala da joj je iskreno žao Nebojše, jer je od glumca na vrhuncu popularnost postao zaboravljen i odbačen. Zanimljivo je da je mnoge opasne filmske scene snimao sam, bez kaskadera, jer nije želio da gledaoci primijete da to nije on. Na setu je uvijek bio perfekcionista, što se vidjelo i na krajnjem proizvodu.

https://instagram.com/p/Bi7_dy5FAAN/

Nebojša se od 2000. godine do danas pojavio u svega nekoliko ostvarenja: u seriji “Vratiće se rode” i filmu “Artiljero”, a jedna od novijih uloga mu je bila u seriji “Pet”. Zahvaljujući tome, vjerne obožavateljke Nebojše Bakočevića imale su priliku da ga vide poslije mnogo godina.

Nebojša Bakočević danas Foto:screenshot


Glumac je, inače, proteklih godina dao svega nekoliko izjava. Nije poznato hoćemo li ga ponovo gledati u nekom novom ostvarenju, ali jedno je sigurno – žene bi ga, i nakon toliko godina, dočekale s velikim oduševljenjem.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x