DA LI SE OVE LINIJE NA VAŠIM RUKAMA DODIRUJU ILI NE? Evo šta to govori o vama

DA LI SE OVE LINIJE NA VAŠIM RUKAMA DODIRUJU ILI NE? Evo šta to govori o vama

Praktikovana od početka vremena, hiromantija je vještina proricanja koja može da predvidi sudbinu ljudi čitajući linije ruke. Iako nije jednoglasna zbog svoje pripadnosti okultnim naukama, ova praksa ostaje zanimljiva, čak i zabavna da se nauči nešto više o tome šta je pred nama.

Vremenom se razvila hiromantija, koja se odnosi samo na dešifrovanje linija na jednoj ruci. Ona je rodila hirologiju koja omogućava dublje proučavanje prirode čovjeka. Ova nova nauka predstavlja proučavanje obe ruke u cjelosti. Zaista, zasniva se na analizi linija, ali i na obliku, dužini prstiju, elastičnosti kože, noktima i svim posebnim karakteristikama ruku.

Cilj hirologije je da pomogne muškarcima da bolje razumiju sebe. Omogućava im da sagledaju svoje kvalitete i svoje mane i da otkriju osobine svoje ličnosti. Naoružavajući se ovim dubokim razumijevanjem svog unutrašnjeg rada, oni mogu da upravljaju svojim životima i razviju svoj potencijal za uspješnu budućnost.

Danas nas zanima tema koja vam je veoma pri srcu: ljubav.

Sa hiromantijom ćemo vas upoznati sa određenim aspektima vaše ličnosti i šta to znači za vaš budući ljubavni život.


Prvo, počnite tako što stavite ruke jednu pored druge i okrenite dlanove da pročitate linije srca, to su linije koje se nalaze na vrhu vašeg dlana.

1. Ako je linija srca vaše lijeve ruke viša od one na desnoj ruci

To znači da ste brižna i strastvena osoba. Lijepi ste i volite da dijelite dobre trenutke sa svojim najmilijima. Nažalost, vaš ljubavni život izgleda buran. Možete lako da hodate na nogama i slijepo vjerujete. Morate biti veoma oprezni da uočite zlonamjerne partnere. Ako nastavite da se upuštate u toksične veze, možda ćete se naviknuti na loš tretman. Potreban vam je neko ko vam donosi dobro u vašem životu i koji poznaje vaše unutrašnje kvalitete.

2. Linija vaše desne ruke je viša od linije vaše lijeve ruke

Mudri ste po prirodi i razmišljate veoma racionalno. Znate kako da budete strpljivi prije nego što pronađete pravu osobu za vas. Na kraju ćete to pronaći, ali u veoma poodmakloj dobi… Previše ste kruti i teško prihvatate različitosti. Rijetko ste zadovoljni, tražite nekoga ko savršeno ispunjava standarde koje ste postavili. Ali savršenstvo ne postoji i morate proširiti svoje polje istraživanja. Obavezno preispitajte svoje zahtjeve i otvorite svoje srce ljubavi.

3. Dvije linije vaših ruku savršeno se poklapaju

Vi ste veoma velikodušna osoba i nudite bezuslovnu ljubav svojim voljenima. Volite da budete tu za njih u bilo kom trenutku. Vaše srce je nježno i čisto, i ne znaš ni gordosti ni zlobe. Ova naivnost vas je često dovodila u zabludu i mnogo ste patili u prošlosti. Izgubili ste povjerenje u ljubav čak i ako vam je preko potrebna. Vaša osjetljivost vas tera da se plašite da ćete biti povrijeđeni i da budete sumnjičavi prema potencijalnim partnerima. U pravu ste što ste na oprezu, ali pokušajte da budete otvorenog uma i odvojite vrijeme da analizirate ponašanje prije nego što donesete bilo kakvu presudu. Ne žele svi da vas povrijede i zaslužujete da budete sretni.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x