PROFESOR U MILIJUNAŠU PAO NA OVOM PITANJU: Znate li vi odgovor?

PROFESOR U MILIJUNAŠU PAO NA OVOM PITANJU: Znate li vi odgovor?

U ovosedmičnoj emisiji kviza Tko želi biti milijunaš? sudjelovao je profesor povijesti i geografije Igor Domšić iz Donje Kovačice pored Bjelovara kojeg je publika umalo zeznula na 11. pitanju.

“Svi su ponuđeni mitološki likovi mnogoglavi, ali točno četiri glave ima?“, glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: bog Svetovid, neman Hidra, pas Kerber, pas Ort. Igor nije znao točan odgovor pa je odlučio pitati publiku koja je najviše glasova dala odgovoru B) neman Hidra, a najmanje glasova odgovoru pod A) bog Svetovid.

Prije nego što je odlučio poslušati publiku, iskoristio je i posljednji džoker “pola-pola” kojim je eliminiran odgovor za koji je publika dala najviše glasova., piše Index.hr.

Igor je zatim odlučio pogađati između dva ponuđena odgovora jer na 11. pitanju nema što izgubiti, no nažalost odlučio se za pogrešan, onaj pod C, pas Kerber. Točan odgovor je bio bog Svetovid za koji je publika dala samo 3 % glasova, a Igor je napustio kviz s već osvojenih 5000 eura iz prošle emisije.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x