Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                          

“DANKINA MAJKA DELUJE HLADNO, ALI SE JEDE IZNUTRA” Ekskluzivno: Velika ispovest ujaka Danke Ilić, uplakan otvorio dušu

“DANKINA MAJKA DELUJE HLADNO, ALI SE JEDE IZNUTRA” Ekskluzivno: Velika ispovest ujaka Danke Ilić, uplakan otvorio dušu

“Svi krive moju sestru, a niko ne zna kako je njoj. Možda deluje hladno, ali se jede iznutra”, ovim rečima započinje svoju potresnu ispovest za “Blic” Stefan Dragomirović, ujak nestale devojčice Danke Ilić (2) za kojom se traga već šesti dan.

Porodica nestale Danke Ilić (2) primila je reportere “Blica” u svoj dom, sat vremena pošto je objavljen snimak devojčice iz Beča koja neopisivo podseća na nestalu Danku.

Sa suzama u očima, Stefan Dragomirović otvorio je dušu i sa suzama u očima govorio je o agoniji kroz koju prolaze.

Na početku svoje priče, ujak Danke Ilić ukazao je da njegova sestra, majka Danke Ilić, Ivana, od trenutka nestanka devojčice sate i sate provodi u policijskoj stanici sa ciljem da pomogne policiji u istrazi.

O majci Danke Ilić

Majka Danke Ilić (desno)
Majka Danke Ilić (desno)

– Ona u policijskoj stanici provodi sate, od jutra do mraka, u nadi da će se setiti nekog detalja koji može da pomogne policiji. Nju tamo niko ne drži, moja sestra sarađuje sa policijom u istrazi i želi da joj što pre pronađu dete – navodi naš sagovornik.

Takođe, ističe i da svi okrivljuju njegovu sestru, ali da zapravo niko ne zna kako je njoj i šta se tačno dogodilo tog dana kada je devojčica nestala.

– Svi krive moju sestru, a niko ne zna kako je njoj. Možda deluje hladno, ali se jede iznutra. Nema njene Danke, njene ćerke. Zamislite samo kako je tek njoj, a da ne pričam što je na svu tu muku još i trudna i ne sme da se stresira – kaže ujak.

Danka veruje ljudima, retko kad i zaplače

danka ilić
danka ilić

Kako ističe svima je jako teško. Već šest dana prolaze kroz agoniju jer nema ni traga ni glasa od njihove Danke.

“Danka nije kao ostala deca”

Danka ilić Foto: Društvene mreže
Danka ilić Foto: Društvene mreže

Naš sagovornik se potom osvrnuo i na snimak koji je nedavno izašao u javnost na kojem se vidi devojčica koja liči na Danku u pratnji dve rumunske državljanke u Beču.

– Snimak je jako mutan, pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je to Danka. Čekamo neku zvaničnu potvrdu. Po hodu i kosi devojčice, deluje mi kao da bi mogla biti ona, ali to ništa nije sigurno. Odakle oni znaju da su te žene iz Rumunije, ko je snimio taj snimak? Dosta stvari se tu ne poklapa. Ali mi bi najviše na svetu voleli da ona dođe kući – objašnjava ujak.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x