“Moja kuma pozajmljivala od mene novac, a onda…”

“Moja kuma pozajmljivala od mene novac, a onda…”

Moja kuma pozajmljivala od mene novac, pozajmljivala, pozajmljivala, pomagala je, kume smo, bliske, najbliže, nije mi žao.

Ode kuma u Njemačku, pošla da pomognem oko selidbe, dala novac da ima dok ne primi prvu platu.

Prođe 6 mjeseci, kuma mi ni poruku nije poslala. Eh, ljudi, ljudi mogu da budu ogromna go*na.Danas čujem od jedne žene da je ogovarala mene i moju familiju stavila ih sve na crnu listu, pa kud ideš živote?

Pomogneš mušici da poleti a ona pljuje po tebi… žao mi je što sam bila dobra, biću loša od sad svega mi.”

Bonus:

Pjevač Darko Lazić oglasio se na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je ponovo morao da bude operisan, a sve zbog komplikacija sa ranom od prethodne operacije.

Naime, kako je Darko otkrio, rana na stomaku se zakomplikovala, te je morao ponovo da ode “pod nož”, ali da se nada da će mu uskoro biti bolje i da ne nastaviti sa svojim brojnim nastupima.

– Morao sam ponovo da dođem, rana se zakomplikovala. Morali su opet da otvaraju, da se sve očisti. Ne znam koliko ću još da ležim. Žao mi je što ne možemo da se družimo. Kad mi bude bolje, pjevaćemo. Veliki pozdrav za sve ljude koji me vole – rekao je Darko.

Podsjetimo, Darko Lazić se nedavno podvrgao operaciji uklanjanja viška kože nakon što je drastično smršao, zbog čega je doživio niz komplikacija.

kurir.rs

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x