Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

JEZIV SNIMAK SA PLAŽE U CRNOJ GORI: Ogromni talasi “tuku” o stijene, a potez kupača ŠOKIRAO SVE: “Samo sto ne traže da se BIJU” (VIDEO)

JEZIV SNIMAK SA PLAŽE U CRNOJ GORI: Ogromni talasi “tuku” o stijene, a potez kupača ŠOKIRAO SVE: “Samo sto ne traže da se BIJU” (VIDEO)

Jeziv snimak koji je zabilježen na plaži u Crnoj Gori objavljen je na Instagram stranici “Podgorički vremeplov”.

Naime, na njemu se mogu vidjeti ogromni talasi koji udaraju o stijene, dok ljudi bezbrižno sjede na plaži, kao da se ništa ne dešava.

Mladić, koji inače tamo radi kao spasilac, napisao je u opisu snimka da nije jedini problem što sjede na plaži gdje nije bezbjedno, već insistiraju da ulaze u vodu i kupaju se dok se ogromni talasi ne smiruju.

“Ploče jučer. Radim tamo kao spasilac. Neće da izađu iz vode pod crvenom zastavicom samo sto ne traže da se biju. Hoće u vodu, pa hoće!”, stoji iznad snimka koji je objavljen na mrežama.

Podsjetimo, danas se u zalivu Trašte, na hridinama između uvale Pržna (Plavi horizont) i Marina naselja turističkog rizorta Luštica Bej u Krtolima kod Tivta, dogodio stravičan incident kada se mlađa osoba utopila u talasima. Tom prilikom tri osobe su zadobile povrede, pretpostavlja se kada su ih talasi bacili na stijene na obali.

Inače, UPSUL je danas imala čak pet akcija spašavanja kupača na Velikoj plaži u Ulcinju, a čiji su životi bili ugroženi zbog neopreznosti i nepoštovanja crvenih zastava koje su na plažama bile istaknute za kupače radi opasnosti izazvane velikim valovima i jakom jugu.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x