ĐOKOVIĆ PSOVKAMA “POČASTIO” PUBLIKU U PARIZU: Mnogi su zgroženi (VIDEO)

ĐOKOVIĆ PSOVKAMA “POČASTIO” PUBLIKU U PARIZU: Mnogi su zgroženi (VIDEO)

Srbijanski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu, nakon je pobijedio Talona Grikspora sa 2:1, po setovima 4:6, 7:6 (2), 6:4.

Novak Đoković sumirao je utiske poslije plasmana u četvrtfinale mastersa u Parizu, a otkrio je kakve je probleme imao tokom meča protiv Talona Grikspora.

– Ne želim da oduzimam ništa od njegove igre, bio je na visokom nivou i čestitam mu. Da je pobijedio, bilo bi zasluženo. Dobro sam počeo, ali sam ostao bez energije. Odjednom sam samo pao. Imao sam problema sa stomakom, nisam se dobro osjećao na terenu. Već nekoliko dana više vremena provodim na šolji nego na terenu. Ali pronašao sam način da se izvučem, bio sam blizu poraza. Pokušavao sam da zadržim svoj servis i dođem do tie breaka, što se desilo u drugom setu. Osjećao sam se bolje poslije i sretan sam što sam uspio da preskočim ovu prepreku, rekao je Đoković nakon meča.

No, ono o čemu Đoković nije pričao poslije meča bile su grozne psovke koje su zabilježile kamere. S usana se itekako može pročitati šta je poručio…

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x