AMIDŽIĆ SA TRUDNOM DJEVOJKOM NAPUŠTA STAN Ognjen i Mina moraju da se isele ZA 10 DANA

AMIDŽIĆ SA TRUDNOM DJEVOJKOM NAPUŠTA STAN Ognjen i Mina moraju da se isele ZA 10 DANA

Ognjen Amidžić i njegova partnerka Mina Naumović postaće roditelji za nekoliko mjeseci, što je razlog zbog kojeg će se iseliti iz stana na Dorćolu u kome žive, piše Telegraf.rs

Naime, poznati voditelj i njegova izabranica uveliko se pripremaju za dolazak bebe, a već su dogovorili i vjenčanje koja će se održati u krugu najbližih članova porodice i prijatelja.

Upravo zato su odlučili da se isele iz stana na Dorćolu u kojem žive i to kako bi ga potpuno renovirali.

– Srušiće skroz stan, cijeli sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahtjeve i želje – kaže izvor i dodaje:

– Oni će neko vrijeme živjeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko mjeseci. Iseljavaju se za 10 dana.

Podsjetimo, Ognjen je potvrdio da čekaju bebu i da je jako srećan zbog toga.

– Istina je da ćemo Mina i ja postati roditelji! Nismo planirali da ta vijest dođe do javnosti sada, ali kada je već tako, nećemo kriti da smo oboje srećniji nego ikad i da jedva čekamo da nam stigne beba! Biće prilike da u narednom periodu pričamo o svemu, hvala vam na razumijevanju – rekao je voditelj.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x