ŠOK OBRT! Milan Stanković napustio manastir zbog nje, a nije Rada: Vraća se na estradu na velika vrata, ovo su SVI DETALJI

ŠOK OBRT! Milan Stanković napustio manastir zbog nje, a nije Rada: Vraća se na estradu na velika vrata, ovo su SVI DETALJI

Milan Stanković u najvećoj tajnosti priprema veliki povratak na estradu, i to na nagovor koleginice i prijateljice Jelene Karleuše!

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, on je po povratku iz Crne Gore, gdje je proveo nekoliko nedjelja u manastirima tokom ljeta, odlučio da uđe u muzički studio i otpjeva jednu pjesmu koju je odavno napisao, a koja mu je duže vrijeme stajala u fioci nakon što je odlučio da kaže “zbogom” estradi.

Jelena Karleuša, Milan Stanković

– Milan i dalje ima želju za monaštvom. To uopšte nije upitno. Ali nakon što mu je iguman manastira u kom je boravio uskratio blagoslov za iskušeništvo, jer je smatrao da je još rano za taj korak u duhovnom životu, on je to prihvatio, pa se poslije nekoliko dana spakovao i krenuo za Beograd. Tu je došao na ideju da se opet posveti muzici na svoj način i da estradi pokaže sebe u nekom novom svjetlu. Odmah je otišao u muzički studio i snimio pjesmu, što se kaže iz prve. U pitanju je jedna od njegovih najemotivnijih pjesama koje je ikada otpjevao, a za koju je autor muzike i teksta. Toj odluci je najviše kumovala, ni manje ni više, nego Jelena Karleuša, koja ga je svakodnevno nagovarala da se aktivira. Milan se u početku nećkao, ali kada je vidio kako ga ona hvali na sva usta i podržava i kako su svi sa oduševljenjem prihvatili baladu “Ludilo”, koju je on za Jelenu napisao dok je bio u manastiru, riješio je da doradi tekst i njegova nova, povratnička pjesma je završena – priča naš izvor i dodaje:

Rada Manojlović, Milan Stanković

– Da bi otvorio novo poglavlje u životu i karijeri, Milan je sakrio slike sa Instagrama na kojima ima dugu kosu i ostavio samo one profesionalne, vezane za muzičku karijeru. Iako se posljednjih godina rijetko oglašavao na društvenim mrežama, njegove objave su uglavnom bile vezane za posjete crkvama i manastirima, odakle je objavljivao fotografije. To su mnogi shvatili upravo kao nagovještaj povratka muzici i bili su u pravu. Pjesma će izaći uskoro bez najave. Milan zasad ne planira da se vraća nastupima, niti želi da daje intervjue. Svi navijaju i za duet s Karleušom, tako da ništa nije nemoguće. Za ovu njegovu odluku zna vrlo mali broj ljudi, a među njima su i Rada Manojlović i Vesna Zmijanac, koje su oduševljene i jedva čekaju da Milan zablista starim sjajem – završava naš izvor.

Podsjetimo, Jelena je nedavno u intervjuu za Kurir ispričala kako je došlo do neočekivane saradnje sa Milanom na njenom novom albumu “Omega”, pa nam je otkrila da je baladu “Ludilo” dobila na poklon od pjevača.

– Milan se sa ovom pjesmom vratio na scenu na pravi način i na velika vrata. On je za mene jedan od najtalentovanijih mladih pjevača i sigurno će se duet desiti u budućnosti. Ovo je samo spoj nevjerovatne sličnosti u energijama i u mentalitetu i možda ludilu, kako se pjesma i zove. Muziku za pjesmu sam dobila od Milana na poklon. Ja sam njega zvala još za “Insomniju”, ali tad tu saradnju nije odobrio Saša Popović. Još tad mi se Milan sviđao. Ali, evo desilo se da 150 godina kasnije mi imamo zajednički rad na ovako divnoj pjesmi – rekla je tada JK, a onda se osvrnula i na Milanov povratak na estradu:

– Zašto se ne bi vratio na estradu? Ja ne znam stvarno gdje je on otišao, ali svako ima svoje razloge i svoje borbe i odluke. Milan je nestvarno talentovan, a svi talentovani ljudi su čudaci i veliki emotivci rođeni na pogrešnoj planeti mediokriteta. On je izabrao da se bori s tim demonima okretanjem Bogu. Milan zaslužuje veliki povratak i album koji će ga staviti na mjesto u muzičkom svijetu koje mu pripada. On je nešto izmešu Joksimovića i Merlina, samo potpuno svoj. Posjeduje veliki kvalitet – rekla je JK.

Milan Stanković, Jelena Karleuša

Kurir.rs

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x