Klikom na sliku zatvorite prozor.

                              

PRONAŠAO JE BESKUĆNIKA SREDIO GA I DAO MU PRENOĆIŠTE: Ono što se desilo sutradan je nevjerovatno

PRONAŠAO JE BESKUĆNIKA SREDIO GA I DAO MU PRENOĆIŠTE: Ono što se desilo sutradan je nevjerovatno

Beskućnika ima svuda oko nas, a njihov težak život ne ostavlja nikoga ravnodušnim na ulici. Nažalost u većini slučajeva nismo u mogućnosti da im pomognemo, sem što im neko udijeli novac koji teško da može da riješi njihove velike egzistencijalne probleme. Ima i onih koji okrenu glavu kada prođu pored njih, ignorišući ih u potpunosti i ne želeći da saosjećaju sa njihovom nevoljom, međutim, uvijek ima barem jedan koji se zaustavi i poželi da pomogne.

https://tiktok.com/@itserickslife/video/7313310056139771179

To je učinio i Erik jedan od poznatijih influensera koji nije mogao da prođe ravnodušno pored jednog beskućnika nakon što je vidio da mu je potrebna pomoć. Iako je misija većine tiktokera da oglašavanjem na ovoj platformi zarade na neki način ima i onih čiji je cilj da prije svega pomognu, među kojima je i ovaj TikToker što jasno naglašava u svojoj biografiji na profilu.

On je u snimku koji je objavio na TikTok objasnio kako je zapazio beskućnika koji je bez svog doma 9 godina i koji je tumarao ulicom, kada je on odlučio da zastane i porazgovara sa njim. Influenser mu je prišao oprezno te ga pitao šta bi jeo, a čovjek mu je odgovorio da bi želeo čizburger nakon čega su se uputili u potragu za nekim fast fudom gdje bi jeli.

Kada je pronašao lokal gdje su odlučili da nešto prezalogaje, tiktoker je želio da iskoristi vrijeme dok Ron, kako se zvao taj čovjek, ruča i da on potraži adekvatnog frizera za njega kako bi sredio njegov izgled. Pošto su ga u jednom frizerskom salonu odbili, Erik je pozvao najboljeg frizera na Floridi i zamolio ga da dođe na tu lokaciju kako bi sredio ovog nesreznog čovjeka. Za to vrijeme, njih dvojica su otišla u kupovinu odjeće i obuće, jer je Erik odlučio da Ronu pruži pravu pomoć i podršku.

Pošto su završili sa šopngom, a frizer je stigao u dogovoreno vrijeme, počela je transfrmacija ovog beskućnika, koji je bojažljivo ali strpljivo sjedio na jednoj klupi na nekom mjestu pored plaže iščekujući neku novu promjenu. Ipak, posao nije mogao da se završi kako je planirano jer je u međuvremenu došao čuvar te ih je upozorio da ne mogu na tom mjestu da se šišaju pa su morali da promijene lokaciju, odlučivši da to završe u obližnjem parku.

Ispod zapuštene, prljave kose i brade nazirao se otvoreni lik mladog muškarca, koji nije izgubio nadu. Njegovo samopuzdanje se polako vraćalo, a Erik je bio sve vrijeme tu kako bi ispatio cijelu priču. Influenser mu je uz to platio i noćenje u hotelu, međutim, desila se nevjerovatna stvar kada je otišao sutradan da ga posjeti.

@itserickslife

$1000 Life-Changing Makeover For A Homeless Man pt 2 ❤️🙏 #explore #payitforward #foryou #fyp

♬ original sound – erick

Erik je shvatio da je beskućnik napustio hotel, pitajući se zbog čega i da li je anksiozan ili klaustofobičan, da li se plašio promjena. Iako mu je bilo u planu da ga tog dana odvede u drugi šoping i da Ron ode na neke intervjue za posao, to se nažalost nije dogodilo na razočarenje tiktokera dok su mu pratioci rekli da je trebalo da ga pita šta mu treba i da li od nečega bježi.

Uprkos tome tiktoker ne odustaje pa je pozvao sve da pomognu i jave mu ukoliko pronađu ovog čovjeka kako bi mu pružili pravu pomoć koja mu je potrebna.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x