Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

ODABERITE SAMO 1 MISTIČNU KARTU I SAZNAJTE HOĆE LI VAM SE ŽELJA ISPUNITI: Koju ste vi kartu odabrali?

ODABERITE SAMO 1 MISTIČNU KARTU I SAZNAJTE HOĆE LI VAM SE ŽELJA ISPUNITI: Koju ste vi kartu odabrali?

Svako od nas ima svoju želju ili san za koji smatra da nas može istinski usrećiti. Težimo svom cilju i ne razmišljamo o tome odražava li on doista naše potrebe ili su nam odabrani put nametnule određene okolnosti. Mentalno postavite pitanje i odaberite jedan od prikazanih simbola, to će vam pomoći da saznate izglede za ovu ideju ili će vam reći najbolji način da ispunite ono što želite.

scale-600-8


1.
Sreća koja dolazi iznutra, uspjeh u poslu i sveopće divljenje – tajno značenje znaka Krug. Ključ vašeg uspjeha je pravi izbor onoga što želite i zahvalnost. Svemir je živi organizam i troši puno energije da ispuni naše zahtjeve. Nakon što dobijete ono što želite, svakako morate zahvaliti na darovima.

Nikad ne tražite ono bez čega možete i što nije granica vaših snova. Zapamtite, ako ne doživite iskrenu radost i zadovoljstvo od primanja zahtjeva, onda to zatvara izvor obilja. Samo prave pozitivne emocije potiču Svemir da nam uvijek iznova priskoči u pomoć.

Također, uvijek zahvalite na pomoći drugima, na dobro obavljenom poslu, na promjenama na bolje. Bez dobivanja moralne naknade za trud i zahvalnost, naš energetski resurs pada i izaziva apatiju i malodušnost.

Održavanjem ravnoteže u odnosu prema sebi i drugima, kao i izražavanjem zahvalnosti Svemiru, možete dobiti sve o čemu sanjate i želite – to je vaša stopostotna pobjednička taktika.

2.
Znak Zvijezda simbolizira unutarnju snagu i iskustvo. Došao je trenutak da primijenite mudrost koju vam je Svemir dao po rođenju. Pokušajte se riješiti unutarnjih stega i blokada, nemojte ni pomisliti da vam nešto možda neće uspjeti.

Zamislite ono što želite što detaljnije u svim najsitnijim detaljima, osjetite osjećaje koje ćete doživjeti kada se vaš san ostvari. U ovom trenutku vrlo vam je važna detaljna vizualizacija cilja.

Ova metoda je najprikladnija za ispunjenje vaše želje. Uzmite komad papira i opišite svoj zahtjev na šaren, svijetao i opipljiv način, a zatim stavite komad papira na tajno mjesto.

Ponekad ga izvadite i ponovno pročitajte, ali nemojte to činiti prečesto. Ne vezujte se za želju, misli su materijalne, a one napisane na papiru imaju još veću snagu i mogućnost utjelovljenja. Ne sumnjajte u uspjeh, a nakon toga ne zaboravite zahvaliti sudbini i Svemiru.

3.
Raskrižje, borba vanjskog s unutarnjim, preobrazba života – personificira znak Križ. Nalazite se pod utjecajem snažnih energija koje reguliraju trenutni, važniji proces vašeg života, kojem možda ne pridajete dovoljno važnosti.

Situacija će se završiti sama od sebe u bliskoj budućnosti i imat će bolji ishod za vas i one oko vas.

Vaš je život sada više poput raskrižja i vaša budućnost ovisi o koracima koje poduzmete. Slušajte svoj unutarnji glas i ne slušajte mišljenja savjetnika, riješite se starih uvjerenja i unutarnjih ograničenja.

Sada je sam Svemir na vašoj strani i sigurno će vam pomoći da postignete ono što želite. Ozbiljno se pozabavite donošenjem odluka i poduzmite prave korake.

4.
Potraga za novim ciljevima, nestabilno “suspendirano” stanje, potraga za samim sobom – to je označeno znakom Kvadrat. Vaš san nije uistinu vaša istinska potreba. Prije vam je nametnut od strane vanjskog svijeta nego što dolazi iznutra.

Pokušajte se odmoriti od vanjskih utjecaja, razbistriti svoje srce i um, provedite vrijeme u prirodi i zamolite Svemir da vas uputi u pravom smjeru na putu do sreće.

Uvijek razmišljajte samo o pozitivnim stvarima. Neka vaše misli odjekuju u vašoj duši, obratite pažnju na tragove i znakove, vodite se sudbinom. Čeka vas uspješna budućnost, moći ćete dati primjer i inspirirati mnoge ljude da naprave pozitivne promjene u svojim životima.

Želja će vam se uskoro ostvariti, ali bitno drugačija od onoga o čemu sada sanjate.

5.
Duhovna veza s višim silama, aktivno ispravljanje sudbine od strane nebeskih mentora, tajno znanje – sve to nosi znak Val. Vi sami možete odlučiti o vlastitoj sudbini i prilagoditi je prema vlastitom nahođenju.

Obdareni ste snažnim magičnim sposobnostima koje dolaze iz vašeg srca i svjetlucaju energijom snage i moći.

Pozovite svoju intuiciju svaki put kada trebate dobiti ono što želite ili pozitivno utjecati na živote svojih voljenih. Slušajte unutarnji glas, on će vam reći prave korake i način rješavanja određenih problema.

Vaš dar je čudo, ali zapamtite da se samo u bliskom duhovnom kontaktu s voljenima vaša snaga višestruko umnožava. Obiteljske veze i vaše sposobnosti ključ su vašeg prosperiteta, obilja i ispunjenja želja.

ATMA/esotericblog/Pripremila: Suzana Dulčić

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x