Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

“ČOMBE I BARBARA” OČEKUJU DRUGO DIJETE: Evo kojeg je spola beba, PODIJELILI SRETNE VIJESTI

“ČOMBE I BARBARA” OČEKUJU DRUGO DIJETE: Evo kojeg je spola beba, PODIJELILI SRETNE VIJESTI

Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić otkrili su da čekaju drugo dijete, a sretnu vijest uspjeli su dugo sakriti od javnosti.

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, kojeg gledatelji pamte kao omiljenog Čombeta iz serije “Lud, zbunjen, normalan”, i njegova supruga, također glumica, Marija Omaljev Grbić čekaju svoje drugo dijete.

Sretnu vijest uspjeli su dugo skrivati od javnosti, a Marija ju je potvrdila na Instagramu, gdje je u badiću pokazala poveći trudnički trbuh.

“Hej, zaboravili smo vam reći”, napisala je u opisu fotografija, a u komentarima je dobila brojne čestitke.

Miraj je na svojem profilu na Instagramu objavio i simpatični video u kojem su otkrili spol bebe.

“Billie će ove godine postati starija sestra. Ovaj video snimili smo prije nekoliko mjeseci i došlo je vrijeme da ga podijelimo. S jednim smo izludili, s dvoje neka nam je Bog na pomoći”, napisao je Miraj uz video u kojem su objavili da će dobiti sina.

Miraj i Marija su 2013. godine iz Sarajeva preselili u Los Angeles. Par je u braku od 2008. godine, a 2021. dobili su kćerkicu Billie.

Miraj je dosad ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su “S.W.A.T.” i “Santa Clarita Diet” te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru “Nemoguća misija: Protokol duh”, a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize “Brzi i žestoki”, u kojem glumi Rusa.

Slično

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitajte i x